Onze week; uitslapen, granola, klei en oliebollen!

 


Vorige week was weer een heerlijke week, ik kan niet anders zeggen! We begonnen met uitslapen op maandag en in het weekend haalden we de eerste oliebollen... Kijk je mee?! 


 

Onze week begon met uitslapen! Terwijl Dustin Thijs naar school bracht startte ik de dag rustig op. Met de meiden knuffelde ik nog even in bed, genieten! 


En op maandagmiddag maakte ik een nieuwe pot vol granola. Vooral als voorbereiding op mijn veganistische maand ;) 


Op dinsdag spotte ik de eerste oliebollenkraam. Ik vond het trouwens vreemd, want hier stond eerst een ijssalon... maar ook echt een ijssalon in een gebouwtje, dat hebben ze dus kennelijk weggehaald voor de kraam! Ik baalde ook dat hij nog niet open was ;) 


 

Woensdagmiddag was Thijs thuis. Het regende en daarom besloten we om lekker een nieuwe doos klei open te maken, heerlijk knutselen terwijl de regen tegen de ramen slaat <3 


Donderdagochtend ging ik richting Arnhem. Ik was uitgenodigd voor de opening van een nieuwe C&A. Super leuk en inclusief lekkere koffie ;) 


En toen ik thuis kwam stond er een verassing op mij te wachten... Thijs wilde al langer visjes en Dustin was daar steeds heel enthousiast over, vooral omdat hij zelf vroeger ook altijd visjes had! Maar ik was nog niet heel overtuigd... donderdag stonden ze er opeens gewoon, haha! Ik vind ze trouwens inmiddels erg leuk hoor ;) 


 

Sara trok ondertussen de pietenmuts uit de speelgoedkist... nog maar eventjes voordat Sinterklaas weer komt! En als ik deze foto zie, dan zie ik ook echt dat de meiden groot worden! Wat gaat het toch snel! (zei ze alweer) ;) 


Vrijdagavond was het tijd om bij te kletsen met mijn zus! We gingen uit eten. Het restaurant was nieuw voor ons en was (helaas) niks. Maar het eten was wel lekker en het gezelschap was natuurlijk ook fijn! 


 

Zaterdag was Dustin een dagje vrij. We besloten om even naar meubels te kijken bij een aantal winkels. De kinderen vermaakten zich prima zoals je ziet ;) Ik heb nu het weer herfst wordt echt zin om het huis weer knus en gezellig te maken... al kochten we nog niks.... 


Hoera! De oliebollenkraam was nu wel open! De eerste oliebol (oh nee, krentenbol) van dit jaar smaakte heerlijk! 


En zondag was het tijd voor een rustdagje. Met veel spelletjes en lekker thuis...


De komende week staan er weer veel werkdingen op de agenda. Verder is het lekker rustig en ook het weekend lijkt tot nu toe rustig te worden. We gaan het zien! De foto's zie je volgende week dinsdag weer!


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow