Ongezonder eten op vakantie? Jazeker!

 

Onze vakantie is alweer 2 weken geleden, wat vliegt de tijd! Tijdens de vakantie bedacht ik mij dat het leuk was om weer eens een eetdagboek te filmen, die video's zijn altijd leuk om te maken en ze worden goed bekeken. Nou was de dag misschien niet ideaal, want we gingen naar Drouwenerzand (een pretpark waar eten en drinken bij de toegangsprijs zit) en daardoor at ik echt lekker ongezond de hele dag,maar ach, thuis eet ik over het algemeen prima gezond, dus het "mocht" wel ;) Kijk je mee?! 

Nieuwste artikelen;
Vaderdag NLHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow