Onze week; minions, bramen en cakejes!

 


De tweede vakantieweek was een stuk leuker dan de eerste ;) Ik knapte eindelijk op en we deden veel leuke dingen, kijk je mee?! 


Ik begin de ochtend weer steeds vaker met een smoothie. In de vakantie hebben we natuurlijk meer tijd om te ontbijten, maar ik vind het altijd lekker en gezond, dus ook in de vakantie maak ik hem regelmatig! 


Woensdag moest Thijs weer naar de tandarts en gingen we daarna naar de bioscoop. Hij wilde graag naar de verschrikkelijke ikke film, die trouwens echt een aanrader was! De minions stonden ons al op te wachten ;) 


 

En lekker samen in de bios! 


In de tuin kwamen de eerste bramen al tevoorschijn! We hebben ook nog elke dag een paar frambozen, maar die zijn echt bijna allemaal op. Nu dus aan de bramen, waarvan we er genoeg hebben, want de achterburen hebben er nog veel meer en zeiden al dat we ze vooral moesten plukken ;)


 

Donderdag ging Thijs logeren bij opa en oma. Dat gaf ons de mogelijkheid om s'middags met de meiden nog even naar Oud Valkenveen te gaan. Ik vind het altijd opeens zo rustig als we "maar" 2 kinderen bij ons hebbben! Het voelt dan altijd een beetje gek, maar we hebben genoten. 


Zaterdag was het niet echt lekker weer. Helaas valt het weer sowieso wat tegen deze zomer ;) Maar er is gelukkig nog genoeg leuks te doen... ik bakte met de kinderen deze cakejes, lekker!  

En daarna gingen de meiden slapen. Sara was als eerst wakker en dan knuffelt ze altijd lekker bij mama <3 


 

Daarna kwamen ook opa en oma even langs en konden we de cakejes versieren! Thijs had het intussen warm gekregen, dus had zijn shirt uit gedaan ;) 


En zaterdag kwam ook de nieuwste winactie op mijn YouTube kanaal online! Je kunt nog t/m zaterdag een shoptegoed van € 25,- voor plein.nl winnen, altijd handig! 


 


Zondagochtend ging Dustin met de kinderen naar de speeltuin en ik ging boodschappen doen. Dat doen we eigenlijk nooit op zondag, maar deze keer kon het even niet anders! Ze vermaakten zich best. 


En zo was het deze keer een leuke vakantieweek! De komende week komt mijn broer met zijn gezin uit het buitenland, hebben we een brunch en gaat Thijs nog een keer logeren. Lekker vol en druk en eigenlijk gaat de vakantie hartstikke snel! De foto's zie je volgende week weer! Reacties

Marion op 08-08-2017 12:52

Fijn dat je je weer wat beter voelt. Als de kinderen zo klein zijn, pik je gauw een virusje mee.

Een tijdje terug (volgens mij toen jij die keuken weegschaal kreeg) zei je dat je eens jouw groente consumptie wou gaan wegen ivm de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. Heb je dat al gedaan?

Eerlijk gezegd ben ik wel benieuwd wat daar uitgekomen is. 

Fijne vakantie 

marja op 08-08-2017 13:57

Hoi Doortje, heb jij misschien een advies hoe je het beste bramen een weekje kunt bewaren. Wij hebben nl. ook bramen, maar ik wacht het liefst tot alles van de struiken af is. Daarna maak ik jam.

Doortje op 08-08-2017 15:21

Hoi Marion,

Inderdaad zo'n virusje is snel meegepakt ;) Ik werd toen uitgedaagd door de Albert Heijn om meer groenten in mijn gerechten te verwerken. Op instagram hou ik iedereen altijd op de hoogte van deze uitdagingen, inmiddels loopt er alweer een andere uitdaging! 

Marja, vorig jaar hadden wij zoveel bramen, daar konden we niet tegenop eten.... Ik heb ze toen ingevroren. Volgens mij kan dat prima als je er daarna jam van wilt maken! Succes! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow