Euroclix madness!!

 

Ik zag vorige week dat "Lekker leven met minder" er ook al over schreef; Haar verdiensten bij Euroclix. Ik doe ook al jaren mee met dit klikprogramma en vandaag zal ik mijn verdiensten hierbij toelichten. 


Voor wie het nog niet kent; Euroclix is een klikprogramma waar je je kunt aanmelden. Je krijgt dan reclamemails, je kunt meedoen met onderzoeken en daar krijg je punten voor. Die kun je weer inwisselen in euro's.


Ik denk dat ik al snel zo'n 7 jaar meedoe. In het begin ging het echt heel erg langzaam. Maar inmiddels verdien ik er leuk mee. In totaal heb ik alle jaren bij elkaar € 792,- verdiend. Waarvan € 206,- in 2017, dus dit is een goed jaar ;) 


Ik doe momenteel niet heel veel met Euroclix. Ik klik de mails gewoon tussendoor en doe heel af en toe mee met een onderzoek, net als het uitkomt. Toch gaan mijn verdiensten elke maand omhoog, omdat er al heel veel mensen zijn die zich via mij hebben aangemeld. 


Vorig jaar maakte ik een video over geld verdienden op internet. Die is inmiddels ruim 8500 keer bekeken en door mijn link in de beschrijving hebben heel veel mensen zich aangemeld, en daar komen er dus elke maand nog steeds veel meer bij. Het is natuurlijk nog steeds geen vetpot, want € 206,- in 7 maanden, daar kan ik niet van leven... haha, maar het is toch een leuke bijverdiensten. 


Doordat steeds meer mensen zich via mij aanmelden, ontvang ik elke keer een bonus. Daarnaast ontvang ik 10% van hun gespaarde clix (punten) en dat telt aardig op. 


Ik laat de clix altijd uitbetalen als ik rond de € 100,- zit. Zo zijn 7000 clix € 98,- waard. Clix worden steeds meer waard als je ze langer laat staan, maar hoewel Euroclix al jaren bestaat, blijf ik altijd een beetje huiverig voor de dag waarop ze opeens niet meer bestaan en mijn verdiende clix opeens verdwenen zijn. Daarom houd ik € 100,- aan als richtbedrag. 


Al met al klik ik dus nog steeds de mails, doe af en toe een onderzoek en als ik iets online bestel, dan kijk ik altijd even of dat via Euroclix kan, maar verder heb ik er nu weinig "werk" aan. Het is een leuk extraatje, net als de marktplaatsverkopen. 


Wil jij je nou nog aanmelden? Dan kan dat via mijn link. Jij en ik ontvangen dan beiden een welkomsbonus... 


Verdien jij veel met de klikprogramma's?! 


Reacties

Marian Zw op 07-08-2017 10:04

Ik laat altijd al uitbetalen bij 25 €. Ik ben vele te huiverig om door te gaan tot de 100 euro. Inderdaad, straks bestaan ze niet meer. Ik heb geen verdiensten via links van mensen die zich via mij hebben aangemeld, dus dat zal ook wel schelen.

Marion op 07-08-2017 11:52

Moet je dit ook opgeven bij je inkomstenbelasting?

Als dat zo is, vind ik het helemaal niet echt lonend.

Ik bedoel, de moeite wat je ervoor moet doen en wat je er aan over houdt.

Anne J. op 07-08-2017 11:58

ja dit moet je ook opgeven bij de belastingdienst.....

Daantje op 07-08-2017 13:58

Ik ben wel benieuwd of iedereen dat ook daadwerkelijk doet, dat opgeven bij de Belastingdienst. Ik heb het wél gedaan en nooit problemen mee gehad eigenlijk... 

Sjoukje - meergeldminderstress op 07-08-2017 15:11

Misschien moet ik er ook maar weer eens aan. Ik vind dat klikken zo'n gedoe. Daarom ben ik ermee gestopt. Maar als veel mensen zich aanmelden, dan levert het inderdaad wel flink wat op. Ik ga er nog eens over nadenken. 

Doortje op 07-08-2017 19:34

Ja, je moet het inderdaad opgeven. Inmiddels kost het hier weinig moeite meer, maar in het begin duurde het eeuwen voordat ik bij een uitbetaling was ;) 

Nieuwste artikelen;
Vaderdag NLHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow