Een nieuw uploadschema!

 

Jullie zijn inmiddels al een aantal jaar gewend aan elke dag een nieuwe blog van mij, super leuk natuurlijk! Helaas is het tijd voor een nieuw uploadschema en daar vertel ik je vandaag alles over! 


Ik ben natuurlijk een ontzettend bezig bijtje. Al 5 jaar blog ik met veel plezier, ik zou het niet willen missen. Al 7 jaar ben ik druk met mijn eigen bedrijf en inmiddels ben ik begonnen met mijn YouTubekanaal en het dagelijks vloggen, dit alles naast ons drukke gezin zorgt ervoor dat ik me in ieder geval niet verveel ;) 


Het zorgt er ook voor dat het tijd is geworden om keuzes te maken. Hoe graag ik ook gewoon dagelijks een gloednieuwe blog voor jullie klaar zou willen hebben staan, hoe lastig dat soms is in de praktijk. Het komt vaak voor dat ik s'avonds nog "even" een blog aan het schrijven ben en dat vind ik naast alles wat ik al doe eigenlijk iets teveel. 


Dat betekent dat ik ervoor gekozen heb om minder te gaan bloggen, best lastig, maar ook gewoon heel erg nodig om nog een klein beetje tijd voor mijzelf over te houden ;) 


Wat kun jij hiervan verwachten? 

- Natuurlijk blijven er regelmatig updates op mijn blog komen. Van foto overzichten tot weekmenu's. Daarnaast nieuwe artikelen zoals je gewend bent; over het moederschap, over besparen, over gezonder leven, er valt nog heel veel te schrijven :) 

- Ik deel vaker mijn video's op mijn blog. Dat betekent dat er dan geen geschreven artikel online komt, maar wel een overzicht van de nieuwste video's.

- Ik vind het geweldig als jullie reacties achterlaten. Daar vraag ik ook vaak om aan het eind van een artikel, maar al die reacties moeten ook gelezen worden. Ik wil er op reageren en soms uitleg geven. Dat kost ontzettend veel tijd, omdat ik ook vaak reacties op social media of zelfs mailtjes van jullie ontvang. Daarom heb ik besloten om de mogelijkheid tot reageren af en toe uit te zetten, je kunt dan altijd nog via social media reageren. :) 


Ik vind het best spannend om zo'n stapje terug te doen, maar ik weet dat er heel veel trouwe lezers en volgers zijn en ik hoop jullie allemaal nog terug te zien op mijn "vernieuwde" blog! Tot snel! 


Reacties

eva op 09-08-2017 06:59

Eerlijk? Ik denk dat je er goed aan doet. Ik lees nog niet heel lang mee, maar ging jou lezen om je prettig gestoordheid niveau (dit is positief he😆). Ik vond zelf de laatste tijd dat je teksten wat meer gemaakter,;meer als moetje en meer zakelijk dan als eerder gezellig waren. Dus als je dat weer kan krijgen door te minderen,,goede keus en veel succes! Idd zal wel ff wennen zijn niet elke dag " vers" leesvoer😀

Sjoukje - meergeldminderstress op 09-08-2017 07:57

Heel verstandig. Het is gewoon veel werk, zeker met die blogs erbij. Beter nu minder dan straks moeten stoppen omdat je jezelf voorbij bent gerend. (Maar ik snap wel dat je het moeilijk vond!)

Victoria op 09-08-2017 09:20

Ik ben een "fanatieke" blog lezer, maar ook een fanatieke "youtube" kijker, je ziet dat veel "bloggers" nu langzaam overgaan op Youtube, omdat daar momenteel wel een groot deel van de "toekomst" ligt.

Ondanks dat ik je op beide fanatiek volg, snap ik de keuze maar al te goed. Een deel van je blog is nu gewoon over naar Youtube!

Daantje op 09-08-2017 15:02

Ik hoop dat je niet helemaal gaat stoppen met schrijven. Ik vind het namelijk hartstikke leuk om blogs te lezen, maar vlogs vind ik helaas helemaal niks... Gewoon vlogs in het algemeen hoor, niet persé de jouwe. ;) 

Adriana op 09-08-2017 17:10

Ik vind je blogs ook veel leuker dan je vlogs, ik kijk ze ook nooit uit, het is wel vaak hetzelfde, jammer.

met4inhuis op 10-08-2017 08:57

Ik begrijp je volledig. Bloggen moet in de 1ste plaats leuk blijven om te doen en mag geen verplichting worden. Ik blijf sowieso je blogs en vlogs volgen :)

Yvet op 10-08-2017 17:14

Ik vind blogs ook veel leuker dan vlogs. 

Janneke op 11-08-2017 13:21

Ik vind je vlogs saai worden, steeds hetzelfde patroon, ik keek eerst wel, maar inmiddels niet meer. Ik vind blogs fijner. 

Karin op 12-08-2017 08:38

Ik lees je blogs altijd met plezier!

En vond het altijd al bewonderingswaardig dat je er zoveel tijd en energie in kon stoppen naast je gezin.

Ik hoop dat je voor jezelf weer een goede balans kunt vinden.

groetjes,

Karin 

Marit op 12-08-2017 14:49

Hoi Doortje,

Ik volg al een aantal maanden jouw vlogs en kijk ook af en toe eens op jouw blog site. In beide vind ik jou persoonlijkheid terug en die spreekt me erg aan. Bij jou krijg ik het gevoel te zien hoe het ook bij mij zou kunnen gaan als ik kinderen had en een eigen bedrijf. Ik volg nog veel meer vloggers en bloggers en altijd als ik bij jouw blog aan kom vraag ik me af; waarom lees ik dit? De layout van je blog vind ik zéér matig voor iemand die hier haar werk van heeft kunnen maken en ook zijn jouw blogs nooit zo heel uitgebreid. De reden dat ik je toch blijf volgen is dus jouw fijne persoonlijkheid, want begrijp me niet verkeerd, hoe een blog er uit ziet zegt niet alles. Maar nu lees ik dat je jouw blog op een andere plek in het 'priotiteiten' lijstje gaat zetten, wat ik heel goed begrijp! Toen ik dat las dacht ik, ja goed idee dat snap ik helemaal. Maar even later bessefte ik mij dat jouw blog nu nog minder te bieden krijgt. Dus hier komt mijn tip; áls je een blog schrijft probeer er dan een mooie blog post van te maken. Want nu zijn het echt maar 3 minuutjes lezen en klik weg. Misschien dat een nieuwe layout ook een goed idee is. Natuurlijk is dit 100% jouw keuze, als jij hier niet voor kiest is dat prima. Ik weet ook niet of het geld kost om een nieuwe layout te maken ofzo? maar dat lijkt me wel een overweging waard om je blog van waarde te houden.. Ik wilde mijn mening/kritiek delen en hoop dat dit niet al te neerbuigend over komt. Ik lees immers graag de inhoud van jouw blogs! Oja en ik vind het tof dat je geld bedragen etc deelt. Liefs 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow