Weekmenu; soep, vriezer leegeten en plaattaart...

Toen ik dit weekmenu in elkaar aan het zetten was, toen bedacht ik me dat we eigenlijk heel makkelijk hebben gegeten de afgelopen week. Helemaal niet erg natuurlijk (ik geef hierbij het warmere weer de schuld) ;) Maar volgende week maar weer eens iets nieuws proberen! 


Vrijdag aten we nog een keer de Indische gehaktschotel die je vorige week al voorbij zag komen! 


Zaterdag had ik eigenlijk broccolisoep uit de vriezer gehaald, maar toen kwam Dustin thuis met kippie. Lief van hem! Lekker bami met kipsate en kipkluifjes. We hadden er kroepoek en excuus komkommer bij ;) 


Zondag aten we dan de broccolisoep, die we eigenlijk zaterdag zouden eten. Met lekkere verse broodjes erbij! 


Maandag maakte ik weer de Mexicaanse salade. Hij is razend populair bij ons op dit moment. De kinderen smullen er ook altijd flink van, dus daarom maak ik hem graag! Dinsdag aten we er een restje van. 


Woensdag maakte ik weer eens plaattaart met spinazie. Deze keer niet met geitenkaas, maar met feta. Helaas had ik spinazie a la creme meegenomen. Die vinden we allemaal minder lekker en de plaattaart werd er heel nattig van :( En daardoor ook meteen wat minder lekker. De feta was wel een succes, dus dat kunnen we nog wel vaker doen. 


Op donderdag had ik eigenlijk iets anders op het weekmenu staan, maar ik zag dat we nog heel veel uien hadden en ze eigenlijk ook eens gebruikt moesten worden. Dat werd dus een pan uiensoep. Weer met een broodje, erg lekker! 2 keer soep doen we eigenlijk nooit, maar 2 kg. uien weggooien vond ik ook geen goed idee. ;) 


En zo was het dus allemaal lekker makkelijk en "gewoon" Niet minder lekker hoor! De komende week dus maar weer eens een nieuw recept uitproberen. Dan geef ik jullie ook weer extra inspiratie met ons weekmenu ;) De foto's zie je volgende week zondag weer!
Reacties

Annemieke op 18-06-2017 11:35

Heb je een linkje naar het recept van de Mexicaanse salade? Kon hem tussen de recepten niet vinden.

Doortje op 18-06-2017 13:03

Annemieke, ik heb er een tijdje terug een video met Thijs van opgenomen, waar we het hele recept laten zien, dus als je het leuk vindt, kun je het recept daar vinden! :) 

https://m.youtube.com/watch?v=JxBymj64kQI

Janneke op 18-06-2017 14:20

Oh die spinazietaart had ik niet opgegeten, ik hou niet van dat "natte" eten. ik had het weggegooid en brood gegeten. Ik maak het altijd met verse spinazie die ik dan even in de wok laat slinken. En voor de rest zag het er weer goed uit. Hier is het warm eten echt een drama!

Voedselveiligheid op 24-08-2017 11:50

Ziet er goed uit! Handig ook om meerdere porties te maken en deze in te vriezen. 

Nieuwste artikelen;
Vaderdag NLHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow