5 favoriete Netflix series van onze kinderen!

 

Gisteren schreef ik nog dat we geen tv abonnement meer hebben, heerlijk! We hebben wel Netflix en daarom hebben we nog steeds meer dan genoeg te kijken ;) Ik vind het vooral belangrijk dat de kinderen lekker buiten spelen en bewegen, maar de tv of Ipad aan als ik ga koken of als ze moe zijn, daar doen we niet moeilijk over. De meiden schelen natuurlijk 3 jaar met Thijs, maar toch kijken ze vaak hetzelfde. De ene periode zijn ze helemaal fan van die serie en na een paar weken is het weer wat anders. Vandaag vertel ik je welke series ze op dit moment leuk vinden! 

 

* Brandweerman Sam

Bij een verhaal over een brandweerman zou je vooral voorwachten dat jongens dat heel leuk vinden, maar Thijs heeft er nooit naar gekeken. De meiden vinden het wel heel erg leuk en daarom kijkt Thijs dat nu vaak mee. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Brandweerman Sam 1 van de weinige kinderseries is waarbij ik het geen probleem vind om ook mee te kijken ;) Vooral omdat het leuke verhalen zijn, zonder irritante en piepende stemmen ;) * Nijntje

De meiden zijn nog steeds dol op nijntje en wie niet? Ik vind het echt horen bij je jeugd. thijs is geen fan, maar kijkt soms wel mee, hij is er eigenlijk nu te oud voor. De meiden genieten van Nijntje, Nina en Boris. Als we gaan tekenen moet ik heel vaak een nijntje en een nina voor ze tekenen, haha! 


* Word Party

Dit is een redelijk nieuwe serie volgens mij en helemaal door Netflix "gemaakt" Deze vinden ze alle 3 erg leuk. Het gaat over 4 baby's die nieuwe dingen aan het leren zijn, vooral dus nieuwe woorden. Nou zijn de meiden ook heel veel woordjes aan het leren, ze praten steeds meer en steeds beter. Ik denk dat ze er best iets van opsteken, dus dat is dan ook weer mooi meegenomen. 


* Peppa

Volgens mij is peppa tegenwoordig heel populair. Je ziet in de winkels heel veel spulletjes met peppa en ik hoorde dat er in Engeland zelfs een attractiepark van Peppa big is. Ik vind het persoonlijk altijd heel leuk om te horen dat papa, mama, opa en oma big eigenlijk geen eigen naam hebben ;) Leuk om mee te kijken, maar niet voor lang, want de stemmetjes zijn nogal hoog en schreeuwerig... 


* Barbapapa

Ik ben grote fan van series van "vroeger" (Goh, wat word ik dan eigenlijk oud) :D Barbapapa keek ik vroeger ook en ik heb gewoon het idee dat de series vroeger wat makkelijker gemaakt zijn en minder schreeuwerig. De kinderen vinden deze in ieder geval ook heel erg leuk, dus Netflix; kom maar door met; Ovide, Bobby's world en Dommel (wie kent ze nog?!) Welke series worden er bij jullie thuis graag gekeken?! Welke kijk je zelf graag mee op een regenachtige middag? ;) Laat het me weten in de reacties! Reacties

Janneke op 15-06-2017 07:57

Hier kijkt dochter Mia, die vind ik ook leuk om mee te kijken. Alleen ze heeft ze nu allemaal al 100x bekeken dus is meekijken niet leuk meer. brandweerman Sam vonden ze hier ook leuk en vind ik ook leuk. Peppa Big vind ik vreselijk en zoon had vroeger ook een serie die hij leuk vond en ik vreselijk. ik ergerde me er kapot aan, dus dan ging ik boven schoonmaken😀 Zoon is nu wat ouder en ziet pokemon en veel vlogs. Dochter vind de speelgoeddokter ook leuk en Mickey Mouse Clubhouse, hebben we ondertussen ook al tig keer gezien. Dat is altijd wel jammer dat de seizoenen niet wat sneller wisselen. Maar kinderen vinden herhaling ook leuk. dochter is bijna vijf en kijkt ook series mee met zoonlief, dat kun je op een gegeven moment niet meer voorkomen. Hij wordt bijna negen. Maar als ik het echt niet wik dat zij het ziet, moet hij het op zijn kamer kijken.

zoon heeft twee vriendinnen met oudere zussen en die zien series die zoon ook wil zien, maar daar vind ik hem te jong voor en ik vind ze vreselijk, dus die zien we gewoon niet. Terwijl over een paar dochter misschien toch mee kijkt, terwijl hij het nu niet mag zien. Zijn andere klasgenoot, die ook de oudste is mag het trouwens ook nog niet zien. Dat is dan weer een nadeel van oudste zijn bij tv kijken😀

Jara op 15-06-2017 09:08

Ik vind Netflix zelf vrij tegen vallen voor volwassenen. Inmiddels heb ik Arrow helemaal uitgekeken. Vampier diarres en Gossip Girl hetzelfde. Orange is the New Black ben ik nieuwe seizoen aan het kijken , maar verder vind ik er niks aan haha

Mijn kleine is grote fan van Mickey Mouse. Nijntje is ook groot favoriet

Thea op 15-06-2017 14:35

Mijn kleinkinderen zijn dol op Peppa Pig, Barbapappa, Thomas the Train en Ben and Holly (ze wonen Down Under)

Mijn beide dochters waren vroeger ook dol op Barbapappa!

Willemien op 15-06-2017 16:50

Favoriet hier zijn van die heerlijke puberseries die zo lekker nagesynchroniseerd zijn en natuurlijk Spongebob, maar ook NCIS in alle varianten. Gelukkig mag ik naar die laatste zelf ook graag kijken. En een echt samenmomentje is altijd 'Hotter than my Daughter"

Henriette op 15-06-2017 19:32

Barbapapa blijft leuk . Onze kids nu volwassen keken ook nogal eens een videoband van popey, peppi en kokki. tom en jerry  etc. Vechtfilms had ik een hekel aan en dus kwam dat niet aan .

Henriette

www.onsleveninroemenie.blogspot.ro

amanda op 15-06-2017 21:03

Voor jongste: 

Jake en de nooitgedacht piraten, back yard guardians, alvin and the chipmunks, casper en Emma, Prinses Sofia. 

Voor oudste:

pokemon, de films met de honden, micky mouse clubhuis, buurman en buurman en de diverse Disney films doe er op staan. 

Ja Netflix is echt een succes bij ons! 

Nieuwste artikelen;
Vaderdag NLHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow