Onze week; kleding uitzoeken, veel spelen en een logeerbeer!

 


Afgelopen week zocht ik weer de kasten van de kinderen uit, ik kwam oa deze pakjes tegen die de meiden aanhadden met de kerst 2015, jeetje wat lang geleden alweer! Ik wilde ze eerst bewaren, maar ik heb ze nu weggedaan... anders blijven ze ook maar in de kast liggen! 


Thijs zijn kast is ook weer netjes en hij heeft genoeg voor de zomer ;) 


Een beetje wazige foto, maar ik vond hem zo gezellig dat ik hem graag met jullie deel! :)  

Wat was het donderdag heerlijk zonnig weer! De kinderen speelden heel veel buiten, de meiden passen nog net in deze schommel die ze vorig jaar voor hun verjaardag kregen, dus ze zitten er nog graag in, zolang dat nog kan ;) 


Thijs maakte op school een prachtige toren die wij natuurlijk moesten zien. Omdat ik hem naar school bracht, kon papa hem niet zien dus maakte ik een foto om naar papa door te sturen, probleem opgelost! 


Mag ik jullie voorstellen aan Lola? Deze beer nam Thijs vrijdag mee uit school, een heuse logeerbeer die het weekend bij ons zou blijven. Super leuk, ik wist niet eens dat er een logeerbeer was! Lola ging vrijdagmiddag natuurlijk meteen mee om de zusjes op te halen bij het kdv! 


En lekker samen op de foto ;) 


Zaterdag kwamen opa en oma langs/ helpen ;) Sara kwam uit bed met lekker warrig haar, haha! 


Zondag zouden we naar vrienden gaan, maar mijn lens was donderdag kapot gegaan! Dat had ik niet gemerkt, dus ik had hem vrijdag gewoon in, terwijl ik enorme last van mijn oog had, ik kwam er dus achter dat hij kapot was. Gelukkig heb ik altijd reservelenzen, maar je raadt het al.. ik kon alleen de linkerlens vinden, terwijl de rechter kapot was! De opticien werd gebeld om een nieuwe lens te bestellen, maar dat zou zomaar een week duren (ivm het weekend dat ertussen zat) en een leenlens was niet beschikbaar, balen, balen, balen! Ik loop nu dus met een linkerlens in mijn rechteroog, niet ideaal, want daar zit een cilinder in. Ik heb dus ook flinke hoofdpijn, omdat mijn oog zich probeert aan te passen... nou ja, om een lang verhaal kort te maken, we bleven zondag thuis en hadden een lekkere hangdag. De kinderen speelden lekker en hier leest Sofie een boekje voor aan haar knuffel <3 En hier gaat ze nog even met papa op de foto ;) 


Deze week is het dus vooral wachten op mijn nieuwe lens, want deze oplossing is niet echt top. Daarnaast ga ik een dagje weg als het weer het toelaat en hebben we nog wat andere afspraken staan. De foto's zie je volgende week dinsdag weer! :) 

Reacties

Sjoukje - meergeldminderstress op 21-03-2017 06:20

wat een gezellige week weer! Het lijkt me ook heel leuk dat je je weken zo terug kunt bladeren en mooi kunt zien hoe de kinderen groeien op je blog. 

Echt vervelend van je lens! Zijn er in jouw sterkte geen daglenzen te krijgen? Ik heb harde lenzen, daarvan duurt de levering ook altijd een week. In noodgevallen draag ik altijd zachte daglenzen van de drogist. 

Eva op 21-03-2017 07:46

Irritant he als die lens niet doet watvje wilt! 

Weet je overigens dat als je met de auto rijdt je eigenlijk reserve ogen (lenzen of bril) mee hoort te hebben? 

mogen ook daglenzen zijn even zonder cilinder.Tis altijd beter dan niks. Of gewoon een bril. Ookal vind ik dat bij mezelf ook echt niet mooi :D

Vlijtig Liesje op 21-03-2017 09:09

Ik vond het donderdag ook zo heerlijk buiten. Ik heb zelfs een boek kunnen lezen in de zon.

Jeannet op 21-03-2017 10:14

Gezellige foto's!

Doortje op 21-03-2017 13:25

Sjoukje, nee helaas! Ik heb zo'n enorme sterkte dat die niet in daglenzen te vinden zijn! :/ 

Eva, echt? Is dat zo? Dan ga ik ze in het vervolg maar in mijn handtas meenemen :) Ik hou inderdaad ook echt niet van een bril, maar het zou wel handig zijn als ik een goede reserve zou hebben ;) 

Nieuwste artikelen;
Bulk luiersHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow