We hadden vorige week een rustige, maar leuke week! Kijk je mee naar onze belevenissen?! :) 


De week begon rustig. De meiden zijn maandag altijd thuis en gingen lekker aan de gang met stickers plakken. Een lekker rustige dag! 


Deze kaart kwam ik dinsdag tegen bij de Xenos, super leuk! Ik snuffel altijd rond bij de Xenos, maar ik hoorde dat ze gaan veranderen, ik ben benieuwd of de nieuwe winkels ook leuk blijven.


Woensdag haalde ik de meiden van het kdv, ze waren weer prachtig geschminkt! 


Donderdag gingen we met de meiden naar het consultatiebureau. Over het algemeen hebben we goede ervaringen bij het consultatiebureau, al neem ik de adviezen met een grote korrel zout ;) Deze keer duurde het heel lang, toen we eindelijk de ogentest gingen doen hadden de meiden er echt geen zin meer in, dus we mogen nog een keertje terug ;)


S'middags gingen we met de meiden even naar kringloop en daarna besloten we een ijsje te eten bij de ijssalon. De eerste van dit seizoen en het smaakte naar meer ;) 


Zaterdag was Dustin thuis, omdat ik met mijn zus meeging naar de pretecho, super bijzonder! Dus ging met de kinderen naar de speelgoedwinkel, want Thijs wilde iets van zijn spaargeld kopen. Ook de cadeaubonnen van zijn feestje gingen op aan deze Pikachu :) 


En de Pasen werd in huis gehaald. Dus en de kinderen hadden de paastak mooi versierd! 


Omdat Dustin zaterdag vrij was, moest hij zondag werken. Ik had een dag met de kinderen, die niet heel goed luisterden ;) We gebruikten deze dag om lekker rustig aan te doen, naar de speeltuin te gaan en een appeltaart te bakken, erg leuk dus! 


En zo vloog ook deze week weer om. De komende week is ook een rustige. Er staat niet veel in de agenda, maar zondag heb ik wel de meet & greet! Ik ben zo benieuwd! De foto's van onze week zie je volgende week dinsdag weer! Reacties (1)

Nieuwste artikelen;
Pampers 40%Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow