Zoals ik laatst al schreef zijn we druk bezig om plannen te maken voor de “nieuwe” kamers van de meisjes. Thijs kreeg vorig jaar een hele nieuwe kamer op zolder en we willen ook graag 2 aparte kamers voor de meiden. Dat is niet zomaar gebeurt. Hoewel ons huis groot is, hebben we op dit moment 3 slaapkamers, gelukkig kunnen we er 4 van maken met een simpel extra “muurtje”

 

En daarom is het tijd om eens te kijken naar de aankleding van de kamer. Thijs wist vorig jaar heel goed te vertellen dat hij een heuse dinokamer wilde! De meiden hebben daar natuurlijk nog geen voorkeur in. Het liefst geef ik ze allebei een knalroze kamer, gewoon omdat dat leuk is en ik dat zelf thuis had ;) Maar iets subtieler mag misschien ook wel.

 

Ik denk dat we uiteindelijk voor neutrale kleuren gaan met leuke aankleding. Thijs heeft namelijk ook gewoon witte muren en zijn kamer hebben we met dino stickers helemaal stoer gemaakt. Het voordeel hiervan is dat de kamer ook weer makkelijk te veranderen is in een treinen, vliegtuigen of spiderman kamer mocht dat nodig zijn. Dat doen we natuurlijk niet ieder jaar, maar bij wijze van spreken… hij zal vast wel een keer uitgekeken zijn op de dino’s.

 

Het worden dus neutrale kamers die we gaan aankleden met wat leuke accessoires. Ze zijn momenteel dol op alles wat met poezen en prinsessen te maken heeft. En dat biedt perspectief, want daar is gewoon heel veel keuze in! Ik keek alvast op internet naar onze ultieme meisjeskamer;

 * Ik wil er in ieder geval een mooi bed in hebben staan. Sofie slaapt nu in een oud bed van mij vroeger, daar wil ik sowieso een nieuw matras in en voor Sara willen we natuurlijk ook een nieuw bed.


* De muren mogen opgefleurd worden met mooie decoratie zoals muurstickers of een behangrand.


* De kamers moeten functioneel ingericht worden. Er moet genoeg ruimte overblijven om te spelen.


* De meiden moeten goed kunnen slapen, een mooi gordijn kan dan natuurlijk niet missen.. Dit prinsessengordijn zouden ze geweldig vinden!


* Als laatste wil ik genoeg opbergruimte voor speelgoed. We hebben nu beneden het meeste speelgoed staan, maar het lijkt me heerlijk als hun favorieten op een gegeven moment ook naar boven kunnen zonder dat de kamer dan vol staat of rommelig is.


Er is voor ons dus nog genoeg te doen en uit te zoeken. Gelukkig hoeft het niet allemaal heel snel af en kunnen we nog uren zoeken en kwijlen op internet naar mooie meisjeskamers… natuurlijk hou ik je op de hoogte als we gaan beginnen en ons plan helemaal klaar is!

 

Heb jij een dochter? Hoe heb je haar kamer ingericht? Koos je voor roze en prinsessen of werd het een stoere kamer? Laat je tips vooral achter in de reacties! Ik blijf het echte kiezen namelijk best lastig vinden ;)

 

* Dit is een gesponsorde blogpost * 

 


Reacties (5)

Nieuwste artikelen;
Baby zomervoordeelHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 29 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Nieuwste YouTube video
Follow