Onze week vloog weer voorbij. Ik zag gisteren al heel veel foto's voorbijkomen van kinderen die alweer naar school gaan, maar wij mogen nog even genieten van een paar weken "vrij" Het was een week met veel feest! Kijk je mee?! 


Dinsdagochtend gingen we weer naar zwemles. We waren redelijk vroeg, dus moesten even wachten ;) 


Woensdag was Dustin een dagje vrij. Hij ging met Thijs oefenen met fietsen...


En dat ging supergoed, dat vertelde ik jullie al in een artikel vorige week :D 


Daarna gingen ze naar een dino tentoonstelling. En aten ze lekker een ijsje ;)


Donderdag was alweer de laatste dag dat mijn broer met zijn gezin in Nederland was. We aten met zijn allen nog gezellig frietjes bij mijn ouders, met een lekker toetje ;) 


En vrijdag ging ik weer langs bij mijn ouders. Mijn vader was vrijdag "echt" jarig. We aten een lekker taartje met ze mee :) 


En natuurlijk moest er een feestmuts voor opa gemaakt worden! Thijs maakte hem samen met oma, een echte kroon ;) 


En na al die frietjes maakte ik s'avonds bij het eten een flinke bak rauwkost. Die ging aardig leeg... dus dat is een goed idee als ik af en toe de koelkast leeg moet maken ;) 


Op zaterdag ging Thijs weer logeren. Deze keer bij mijn zwager. Ik was samen met de meiden en deed een poging om wat speelgoed op te ruimen... het ging aardig ;) 


En s'avonds waren we dus samen met de meiden. We besloten om na het eten een lekker toetje te halen bij de ijssalon! Lekker!!


En daarna nog even de supermarkt in... even wat wijntjes inslaan ;) haha! 


Zondagochtend genoten we van een heerlijk ontbijtje met zijn vieren! Zelfs met 4 kunnen we een behoorlijke troep maken zoals je ziet ;) 


Zondagavond gingen we uit eten met mijn schoonouders en zwager. We genoten van veel lekkers en de kinderen vonden het ook erg leuk! 


Zo sloten we de week heel gezellig af. De komende week is de agenda eigenlijk een beetje leeg... mijn familie is weer naar Italie, er staan geen logeerpartijtjes op het programma... dus we maken er een rustige week van. Het weer schijnt erg lekker te worden, dus misschien kunnen we eindelijk eens naar het strand ;) We gaan het zien! De foto's zie je volgende week dinsdag weer! 
Reacties

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Nieuwste YouTube video
Follow