Nu de feestdagen er weer aankomen, komt ook weer de tijd om een verlanglijstje op te stellen. Inmiddels "verzamel" ik het hele jaar door wensen, anders vind ik het knap lastig om iets te verzinnen ;)


Vooral het laatste jaar zijn dit weer steeds meer mensen voor mijzelf. Ik merk, nu de kinderen groter en zelfstandiger worden, dat ik ook steeds meer tijd voor mijzelf heb en meer tijd en aandacht aan mijzelf kan besteden. Het is niet zo dat ik er als een slons bij liep natuurlijk, maar druk was het wel met 3 jonge kinderen... en dan heb je gewoon minder tijd voor jezelf.


Iets wat dit jaar zeker op mijn lijstje komen zijn sieraden en dan met name oorbellen! Ik hou van mooie oorbellen, ik hou ook wel van een beetje glitter en je kunt ze blijven dragen, daarnaast is het altijd leuk om wat af te wisselen.


Bij Lucardi zijn er momenteel heel veel oorbellen in de aanbieding, altijd leuk om iets te besparen ;) Ik vind dit persoonlijk een fijne juwelier. Vriendelijke medewerkers, niet te prijzig en zelfs onze trouwringen komen hier vandaan! 


Er is enorm veel keus en daardoor voor ieder wat wils. Ik vond deze 14 karaat witgouden ringen heel mooi. niet te opvallend, subtiel, maar wel van goede kwaliteit en daardoor zeker iets speciaals voor bijvoorbeeld de feestdagen.


En naast wat bijzondere oorbellen, draag ik ook in het dagelijks leven graag mooie oorbellen. Deze vond ik ook prachtig;

Zilveren oorbellen in de vorm van een infinity teken, die zijn ideaal voor dagelijks gebruik en te koop voor een mooie prijs.Mocht je het dus, net als ik soms lastig vinden om nog een leuk cadeau te verzinnen. Voor jezelf of voor je moeder, je vriendin, je oma of je dochter. Neem dan eens een kijkje bij Lucardi Juewelier Almere. Voor ieder wat wils en voor ieder budget is er iets moois te vinden. En sieraden cadeau geven is toch altijd iets bijzonders, vind ik! 


(Dit artikel is gesponsord) 


Nieuwste artikelen;
Speelgoed DealsHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow