Afgelopen week zijn we een midweek weggeweest, vandaag is het weer tijd voor een weekmenu, deels vanuit huis en deels vanaf ons vakantie adres. Kijk je mee?! 


Vrijdag aten we lekker makkelijke goulash. Nog steeds een succesrecept, ook voor de kinderen! Zaterdag aten we er ook meteen van, lekker makkelijk! 


Zondag maakte ik Panzanella, Italiaanse broodsalade, ideaal met warm weer (en warm was het zeg!) Dus lekker licht en makkelijk eten!


Maandag reden we naar ons vakantieadres. We besloten om s'avonds frietjes te eten en de kinderen wilden natuurlijk heel graag naar de Mac Donalds! Ik vind het op zijn tijd ook lekker en ben daarna weer genezen voor een tijdje, haha! 


Dinsdag nam Dustin het koken voor zijn rekening. Hij maakte een pasta met tomatensaus en veel groenten, lekker! 


Wil je meer kookinspiratie?! 


Woensdag gingen we uit eten op het park waar wij verbleven. De kinderen konden opscheppen van een kinderbuffet (dat ook nog eens heel uitgebreid was) en wij kozen beiden voor een schnitzel. 


En daarna een heerlijke brownie met macarons en frambozenijs, genieten hoor!


Donderdag was alweer de laatste avond, Sofie was die dag helaas niet helemaal lekker, dus we deden makkelijk. Een tomatensoepje met stokbrood en knakworstjes, helemaal prima. In de drukte maakte ik geen foto. 


We aten dus vooral erg lekker en minder gezond, maar dat "hoort" ook wel een beetje op vakantie vind ik! De komende week eten we weer normaal, haha... dus dat komt helemaal goed ;) De foto's zie je volgende week zondag weer! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow