We hadden weer een heerlijk weekmenu! We gingen vorig weekend een weekendje weg en aten daar veel lekkers! Daarna thuis weer "normaal" Kijk je mee?! 


Zaterdag waren we een weekendje weg, we haalden lekker frietjes. Voor het eerst in jaren at ik weer eens een frietje oorlog, lekker!! 


Zondag zouden we uit eten gaan en daarna naar huis, maar opa & oma vroegen of we kwamen eten, ik liet de keus aan de kinderen en die wilden het liefst naar opa en oma, haha! Heerlijk! Oma had een stapel pannenkoeken gebakken, smullen! 


Voor nog meer inspiratie voor je eigen weekmenu, kijk je hier! 


Maandag maakte ik plaattaartjes... meestal maak ik 1 grote, maar deze keer allemaal kleintjes, net zo makkelijk! Lekker met tomaat, geitenkaas, spinazie ui en knoflook! 


Dinsdag aten we restjes uit de vriezer... niets bijzonders, wel lekker! 


woensdag aten we aardappeltjes uit de oven met doperwtjes, worteltjes en naar keuze een stukje vlees. Ik had deze keer sateschnitzels en hamburgers... 


Donderdag aten we een uitprobeersel, wat zeker niet fotogeniek was ;) Pasta met een soort stroganoff saus met vlees, champignons en tomaat. Erg lekker, maar het zag er niet uit, haha!


De komende week staan er weer lekkere dingen op het menu... vandaag ben ik jarig, dus dan gaan we heerlijk eten en verder maken we er weer een lekker menu van, de foto's zie je volgende week zondag! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow