Ik geef jullie vandaag weer een kijkje in ons weekmenu. Het was qua eten een leuke week. Ik zou zondag niet thuis eten, maar at toch thuis. En daarnaast at ik 2 andere avonden wel buiten de deur, heerlijk! Kijk je mee?! 


We begonnen het weekend met nasi, populair hier in huis! Met satesaus, komkommer en natuurlijk kroepoek erbij (dat hier altijd later op tafel komt, zodat de kinderen eerst de nasi eten) ;) 


Zaterdag aten we frietjes, dat vindt natuurlijk iedereen lekker! ;) Ik blijf het wel belangrijk vinden om toch dagelijks wat groenten binnen te krijgen, dus ik zette aan het eind van de middag alvast wat bakjes rauwkost op tafel, die nog bijna helemaal op gingen ook! Daarna bakten we frietjes... zonder schuldgevoel ;) 


Zondag zou ik naar het AH kerstfestival gaan, maar helaas lukte dat door de hevige sneeuwval niet. Daarom bleef ik uiteindelijk thuis en at ik met Dustin en de kinderen lekker boerenkool mee! 


Maandag was het tijd voor taco's. Ik maakte een vulling van groenten en natuurlijk komijn, paprikapoeder en chilipoeder. De pan ging bijna helemaal leeg en de 12 taco's waren wel allemaal op. 


Dinsdag ging ik gezellig met mijn zus uit eten. We aten Chinees en bestelden heel wat kleine gerechtjes, lekker! 


Als toetje deelden we een brownie met ijs, al at ik er eigenlijk meer van ;) Maar we zaten ook echt goed vol! 


Woensdag at ik wijn... nee hoor ;) Grapje natuurlijk! Woensdag ging ik met Dustin naar de opening van een nieuw restaurant in Almere, Vapiano. We mochten wijn proeven, aten heerlijke anti pasti, pasta's, pizza en tiramisu.... het was echt heerlijk! 


En donderdag at ik weer "gewoon" thuis. We maakten een simpele pasta met tomatensaus met groenten, helemaal prima!


Het was dus een heerlijke eetweek! Ik ben dol op etentjes, dus dit was wel een hele leuke week ;) De komende week zijn er kerstdiners op school en kiezen we verder denk ik vooral voor licht en gezond... want de week daarna gaan we zelf aan de kerstdiners ;) De foto's zie je volgende week zondag weer! 
Nieuwste artikelen;
Kerstwinkel 2017Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow